La Rambla de les floristes al Teatre Municipal de Balaguer aquest divendres 22

    El Teatre Municipal de Balaguer continua el cicle de tardor/hivern passada la Festa Major.
    Divendres 22 de novembre, el teatre presentarà l’obra de Josep Maria de Segarra, “La rambla de les floristes” a partir de  les 20.30 h, sota la direcció d’Emili Baldellou. L’Antònia, la florista, veu desfilar cada dia alegries i penes per la Rambla on té la parada. Els personatges que la visiten són propers a tots nosaltres perquè la Rambla és la passarel·la de la vida. Una obra en vers que la modernitat no ha aconseguit marcir.
    Un altre tipus d’espectacle, el proper 1 de desembre a les 18 h, de la mà d’albert Pla, l’obra “Miedo”. El cantautor ens proposa un viatge íntim i molt personal que arrenca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por o el Miedo. Aquest espectacle té com a protagonista aquell fantasma que viu en la nostra ment alimentat pels nostres pensaments: “Canta, canta, no dejes de cantar / Si dejas de cantar te morirás”. I és que, a l’escenari, es fa una repassada irònica a les pors de sempre, als temors més habituals, amb parades en la por a un mateix, en aquells fantasmes que ens assetgen, en el terror a la mort.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per