La Carnisseria Paris fa una masterclass a la Meat Atraction de Madrid i a Imeat de Cornellà

El passat mes de setembre, l’Anna París de la Carnisseria Paris de Balaguer, va participar a la Meat Attraction 2019, Fira Internacional del Sector Carni de Madrid, que en col·laboració amb Educarne, el Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament en el sector carni, va  dedicar per primera vegada una jornada completa a la celebració del Dia del Carnisser i Xarcuter. A l’espai Factoria Xeff de la fira i davant de més de 200 professionals del sector, l’Anna París va impartir una masterclass d’elaborats carnis innovadors, presentacions atractives i saboroses que destaquen per l’originalitat i la varietat de carns i ingredients, com el Llonzat Fantasia, les Campanes de Nadal i el Yin Yang, elaborades totes “amb coherència i buscant l’harmonia entre els sabors”, en paraules de la mestra artesana balaguerina.
    Els dies 6 i 7 d’octubre va participar a la segona edició de la fira IMEAT a Cornellà, dedicada al comerç detallista de carn i xarcuteria, amb 3 tallers d’elaboració càrnia artesanal, en els quals va explicar com, amb producte de màxima qualitat i de proximitat, es pot oferir als clients elaboracions innovadores i presentacions acurades que permeten millorar la imatge de la carnisseria, ampliar l’oferta de productes i treure més rendibilitat al negoci.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per