La Biblioteca ens porta un espectacle familiar a càrrec de Marcel Gros

El proper dimecres 27 de novembre a les 18 h, la sala d’actes del casal cívic acollirà l’espectacle familiar “Brossa de prop” a càrrec de Marcel Gros, activitat organitzada per la Biblioteca Margarida de Montferrat.
    Aquest espectacle commemora el centenari del naixement del poeta, dramaturg i artista visual Joan Brossa, un creador multidisciplinari que va transcendir com a poeta, dramaturg i artista i que també va treballar en el terreny de la prosa, el cinema, el teatre, la música, la màgia, les arts escèniques i les arts plàstiques i el popular clown Marcel Gros es suma als actes en record del poeta.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per