L’Institut Dental La Noguera imparteix tallers de salut bucodental a la gent gran

L’Institut Dental de la Noguera i l’Àrea de serveis Social del Consell Comarcal de la Noguera imparteixen tallers de salut bucodental als casals i les associacions de gent gran de la comarca de la Noguera. El primer es va fer a Algerri, el dia 13 de novembre, i s’hi va parlar de patologies com les càries, la sequedat de boca o malalties que poden afectar la salut bucodental. També es recorda la bona tècnica del raspallat i la freqüència, i s’explica l’evolució de la medicina en implantologia i pròtesis dentals. Aquests tallers s’imparteixen des de fa 5 anys a les escoles de la Noguera, on han tingut una molt bona valoració.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per