L’Esplai Gaspar de Portolà celebra els seus primers 10 anys de colònies

El passat dissabte 16 de novembre, l’esplai Gaspar de Portolà va obrir les seves portes per acollir les inscripcions número 10 a colònies; una activitat que cada any omple d’il·lusió i d’educació en el lleure a desenes d’infants, joves, monitors i monitores en algun entorn de muntanya.
    L’any 2011, l’esplai Gaspar de Portolà tornava a fer colònies per primera vegada. Des d’aleshores, any rere any, la llista d’admesos s’omple tant com la casa permet; fins arribar als nostres dies, fins arribar al seu aniversari: l’estiu 2020 se celebren deu anys de colònies. L’equip de quaranta-quatre monitors i monitores ja treballa ben fort, des del voluntariat, per gaudir d’un curs d’aniversari ple d’activitats i sorpreses.
    Jocs, valors, tallers, somriures, dinàmiques, rutes, abraçades, vetllades, amistat, excursions i tot plegat, envoltats de muntanya i natura.
    Més informació de les activitats d’aniversari, al bloc: http://ce-gaspardeportola.blogspot.com/    

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per