Formatgeria de Clua. NogueramentBo: Distintiu de productes agroalimentaris de la Noguera

Nom: Formatgeria de Clua
Població: Clua de Meià/Artesa de Segre
Plat preferit: Endívies amb cendrat, nous i panses amb una mica de mel
Lloc on menjar: El nostre petit espai de tast amb vistes als espadats i amb els voltors d’acompanyants és el nostre millor escenari
Contacte: formatgeriadeclua@gmail.com


    Som una petita formatgeria situada a la falda del Montsec a la Clua de Meià (Artesa de Segre). D’entre els vilatans de la Clua nova van sorgir emprenedors que feien formatges des de l’any 1979 ajudats amb la lectura de llibres que en parlaven i acomboiats amablement per molts pagesos i pageses, gent experta a fer-ne de casolans. Produïm formatge amb llet crua de cabra i iogurt, el ramat està a menys d’un km i és de gestió familiar. A Formatgeria de Clua hem aconseguit fites de prestigi importants i obtingut diversos guardons, entre els quals les medalles d’or a Alimentària 86 de Barcelona i a la Fira del formatge artesà de Lladó. Els nostres formatges són: Suau de Clua, Cendrat i Montsec. Fem visites guiades a la formatgeria i degustació de formatges. A més a més, durant la primavera i l’estiu també fem visita guiada amb sopar.

 

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per