FRUCTUMcat. NogueramentBo: Distintiu de productes agroalimentaris de la Noguera

Nom: FRUCTUMcat
Població: Gerb
Plat preferit: Mongetes del ganxet amb orella i morro de porc
Lloc on menjar: A l’aire lliure, amb bona companyia
Contacte: www.fructumcat.com


    FRUCTUMcat és el projecte de Montse Mangues Tarroja, enginyera de l’edificació, que es va incorporar com a jove agricultora l’any 2015. El projecte va néixer quan vaig decidir tornar als meus orígens, les terres de Lleida, després d’estudiar i treballar durant vuit anys a la ciutat de Barcelona. Formo part d’una família d’agricultors de quatre generacions gràcies al suport dels quals ha sigut possible aquest projecte.
    La filosofia de FRUCTUMcat és realitzar una agricultura sostenible, amb criteris de producció integrada i mantenint també els costums o tradicions de l’agricultura dels avantpassats. Tots els productes que oferim són de collita pròpia, elaborats de manera artesanal i 100% naturals, sense conservants ni colorants i amb el segell de venda de proximitat.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per