Es presenta el mata-segells i el segell turístic de la Basílica del Sant Crist

Aquest passat dissabte 16 de novembre a les 12 h es va presentar a la Sala d’Actes de la Paeria de Balaguer, el mata-segells turístic de la basílica del Sant Crist de Balaguer. La iniciativa de la creació del mata-segells turístic ha estat a càrrec del Club Filatèlic i Numismàtic de Lleida conjuntament amb el balaguerí Joan Solé Molins, membre del Club, qui l’ha dissenyat, per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals.
    Amb el mata-segells, s’ha presentat també un sobre commemoratiu de la basílica del Sant Crist, amb una tirada de 300 sobres al preu de 5 €. També es podrà posar el mata-segells de la basílica del Sant Crist a qualsevol sobre o postal en blanc que porti el ciutadà a Correos. Des del dilluns 18 que es pot trobar a l’oficina de Correus de Balaguer.
    L’acte va comptar amb la presència del secretari del Club Filatèlic de Lleida, el Sr. Josep Manel Serrano , el responsable de comunicació de Correos a Catalunya i Andorra, el Sr. Antonio Aguilar i el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal.
    També es van poder veure altres mata-segells, com el de la coronació de la co-patrona de Balaguer, Mare de Déu del Miracle i el 50è aniversari de l’arribada a la Pobla de segur amb la línia Lleida- la Pobla.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per