Eleccions

Doncs ja veieu hem anat a votar sense massa esforç i cap patiment. I el que va resultar va ser un poti –poti, que ens semblava no portaria enlloc. I plash i Xas !!!, al cap d’unes hores, un dia escàs, el Sr. Sànchez i l’Iglesias senyor també, es donen la mà vint vegades i les seves rialles passaran a la posterioritat, en la història que es vulgui escriure.  Que bé...no.?. Un i l’altre, en poc un (3) i en alguns més l’altre (7), no han aconseguit l’espera’t i desitjat, han perdut roba (escons). I com sempre el que no es consola es perquè no vol. Ni un  i ni l’altre cal que es preocupin de qui els feia córrer (Ciutadans) i que somiava amb les estrelles. Ha fotut una morrada que el seu “quefe” molt dignament ha plegat. M’ha fet recordar un proper passat amb la nostra alcaldia, perdo Paeria.
    El Sr. Ribera tindrà temps per recordar totes les errades que amb poc temps ha fet. Una d’elles, la de no fer cap cas als consells donats pels seus mateixos. Que sense tanta ambició i amb els peus a terra el van intentar frenar en el seu excés de confiança i ambició, que els feia contradictoris amb els principis defensats com a molt propis. Més enllà ja hi son el PP i Vox . Tampoc va agradar al seu electorat, el continuat canvi de to, que amb el seu balanceig recordava els trens de l’antiga RENFE.
    En aquest aspecte, allunyat una mica el perill d’una unió de tots els dretans i conservadors-lliberals, sembla sols faltar petiteses que pugin donar un govern fort i durader. Així sigui. Jo no hi crec. Sinó s’està disposat a pagar els preus senyalats, i tots amb preus molt elevats i no solament en euros. I fins d’aquests ens falten molts milions, i sempre m’ha semblat que els dits progressistes, (sempre de tendència esquerrana), se’n obliden.
    Avui,  l’economia dins la Comunitat Europea la regeix Europa per entendre’ns, i aquesta no para de dir que Espanya ha de baixar de manera significativa el Dèficit Públic, que ascendeix a 25000 milions d’euros, i el mantingui amb un ferreny control. Avui cada espanyol deu 25700 d’euros. Quasi 5000 euros més que fa sis anys.
    Si es probable que el PSOE governi amb Podemos, i es decideixen a fer una política radical d’esquerres, d’aquestes de molt espectacle, molts diners gastats oficialment i que no arriben enlloc, tindrem un problema semblant al que vam tenir amb el Zapatero però.... molt més gros.
    No caldria dir, que el PP no pregoni que ells baixarien els impostos, perquè això, senzillament no es possible. Tot el que veiem no es culpa de la Política sinó dels polítics que la fan. Anteposen els interessos dels partits i els seus propis als del poble que diuen volen servir.
    Però llegint a Santa Teresa (la de Avila) ens podem sentir reconfortats fent-li cas, quan diu,” Nada te espante, nada te turbe, que todo se pasa y, con paciència todo se alcanza”.

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per