El dissabte 7 de desembre Balaguer acollirà la Fira Mercat de Santa Llúcia

Aquesta fira amb una gran tradició a la nostra ciutat dóna el tret de sortida a les festes
nadalenques

 

Des de la regidoria de fires i festes de la Paeria de Balaguer, ja estan ultimant els detalls de la propera Fira Mercat de Santa Llúcia, del proper dissabte 7 de desembre, una de les fires amb més història i tradició de la ciutat.
    Aquest mercat nadalenc que aplega vora 100 parades, esdevenint un circuit pels principals carrers del centre Històric: el carrer d’Avall, la plaça de Sant Jaume, el carrer de l’Escala, plaça del Pou, carrer Major i porxos de la plaça del Mercadal que enllacen els dos carrers més comercials del Centre Històric.
    Les parades són diverses i s’hi pot trobar des de complements, bijuteria, regals, ornaments , arbres i flors de Nadal, soques ... fins a diferents productes gastronòmics de proximitat com torrons, cava, embotis, melmelades ... per tal d’anar preparant aquestes festes tan especials.
    Com activitats paral·leles a les parades pels diversos carrers del centre històric, també es podrà gaudir de la mostra d’aviram a la plaça del Pou, la cantada de nadales per part dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i també la visita de les Patgeses d’Orient que l’any passat van estrenar oficina i que van aprofitar el dia de Santa Llúcia per visitar els nens i nenes de Balaguer i comarca i que aquests els poguessin fer arribar les seves cartes als Reis Mags d’Orient.
    Una fira molt tradicional, que dóna el tret de sortida a les festes nadalenques de Balaguer i comarca.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per