El Sisvial CB Balaguer aconsegueix una victòria i una derrota en els últims partits

Una derrota contra el líder on els balaguerins van lluitar per no decantar el resultat cap al rival

 

El Sisvial CB Balaguer aconseguia la quarta victòria consecutiva contra el CB. Solsona, un partit molt disputat al pavelló de Balaguer, el passat 9 de novembre.
    El partit va estar molt igualat des de l’inici, 11-8 a la fi del 1r quart i 28-32 a la mitja part. En aquests dos períodes inicials, el Balaguer estava poc encertat de cara a cistella, i els visitants vivien de les segones oportunitats gràcies al rebot ofensiu.
A la represa el Balaguer va fer un pas endavant, i aconseguia remuntar i agafar un avantatge de 6 punts al marcador, 53-47 a la fi del 3r quart. Semblava que el partit es posava de cara als locals.  
    Però només començar l’últim quart, un parcial de 0-6 tornava a igualar el matx 53-53, un partit que es preveia que seria igualat fins al final. El Balaguer va aprofitar que el rival acumulava tècniques per decisions arbitrals, i amb un parcial 18-3 sentenciava un Solsona que va acabar amb les seves aspiracions per optar a aconseguir la victòria, deixant el marcador a 71-56.
    Aquest passat diumenge dia 17, el Balaguer es desplaçava a la pista del líder, el CB Matadepera. El partit va començar bé pels Balaguerins 6-11 en els primers minuts, però poc a poc els locals, aprofitant la seva potència física donava el tomb al marcador i es posava per davant, 17-11 a la fi del 1r quart.
    El segon quart va ser molt igualat, 19-17, on els balaguerins amb una gran defensa paraven els continus atacs dels locals, que tan sols vivien de segones oportunitats gràcies al rebot ofensiu, arribant a la mitja part amb el resultat de 36-28.
    Les defenses es van imposar al 3r quart, 11-9, on el Balaguer, tot i fer un gran treball al darrera, veia com anaven passant ocasions clares de cistella i s’escapaven punts juntament amb els errors en els tirs lliures (14 tirs lliures fallats en tot el partit).
    L’últim quart decidiria el matx, on els locals van arribar a posar-se 17 punts per sobre al marcador, però el Balaguer no estava disposat a que el bon partit realitzat quedés tapat per un marcador exagerat, i no va abaixar els braços recuperant el desavantatge i deixant el marcador final en un 67-55.
    La pròxima jornada  el Sisvial CB Balaguer, entrenat per Francesc Almira,  jugarà a casa dissabte al pavelló 1r d’Octubre, contra el C.E. Sferic de Terrassa, el 9è classificat.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per