Diumenge 24 de novembre Balaguer celebrarà la 8a edició de la Cursa de la Dona

Arriba la 8a edició de la Cursa de la Dona aquest diumenge 24 de novembre. Una cursa pionera a nivell provincial i que s’emmarca dins dels actes de la setmana contra la violència de gènere, i que s’ha convertit en l’activitat principal d’aquesta setmana reivindicativa.
    Dones, nenes, avies, mares i filles, i aquesta edició també homes, que podran participar acompanyant una dona; venceran els 5 km de recorregut urbà per asfalt i pels principals vials de Balaguer, amb la voluntat de compartir una gran diada i que es caracteritza per la magnitud de marge de participació, en qualsevol de les modalitats que es vulgui a peu, caminant, fent jogging, marxa o corrent.
    També i com en d’altres edicions, nombrar la participativa flashmob a càrrec de les dancers del Club Rítmica Balaguer, i una sessió d’stretching just al finalitzar la prova per recuperar sensacions i també la voluntat de crear un llaç gegant al mig de la plaça amb totes i tots els participants de la diada.
    La sortida es farà a les 11 h des de la Plaça Mercadal. El preu per inscripció és de 3 euros i es podran fer fins el dijous 21 de novembre, a les oficines de la regidoria d’esports, ubicades a la piscina coberta de dilluns a divendres.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per