Curs d’informàtica per a joves d’ètnia gitana des del Consell Comarcal

    El Servei d’Atenció Sociocultural al Poble Gitano dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat un curs de formació en informàtica de 20 hores adreçat a joves d’aquest col·lectiu, en el qual 17 nois i noies d’entre 14 i 21 anys ampliaran les seves capacitats digitals. Amb aquesta activitat es pretén reforçar un àmbit competencial important per evitar l’abandonament dels estudis obligatoris i alhora fomentar la continuïtat cap a estudis superiors d’un col·lectiu de joves que tradicionalment no hi ha accedit.
    Ja fa un any que aquest Servei treballa conjuntament amb la comunitat gitana de la Noguera per detectar-ne les necessitats i dissenyar actuacions.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per