Creu Roja La Noguera inicia la XVI edició del projecte “Avis i Àvies solidaris”

Creu Roja de la Noguera inicia la XVI edició del seu projecte ‘Avis i Àvies solidaris’ i inicia la campanya “Cap nen sense joguina”.
    La iniciativa, nascuda a la comarca, pretén activar i potenciar la presència social de les persones que viuen en residències geriàtriques i aconseguir finançament per la campanya de reis, “cap nen sense joguina”. En la iniciativa hi participen totes les residències de la comarca i la Creu Roja de la Noguera.
    El projecte es basa en la venda de diferents objectes artesanals elaborats pels avis i àvies de les residències geriàtriques. La venta es realitza o bé en mercats o bé dies puntuals en diversos municipis de la comarca amb els quals ho pactem anteriorment.
    Amb aquesta iniciativa, les residències i Creu Roja volen difondre un doble missatge, la idea que les persones grans encara són molt vàlides per col·laborar activament en la societat sempre que es faciliti l’accés als recursos i es proposin activitats adequades i sensibilitzar envers aquella població que viu en risc de pobresa o pobresa extrema i que de vegades passen desapercebuts.
    De setembre a novembre, els residents, que col·laboren voluntàriament en aquesta iniciativa, han treballat en els productes artesanals que seran venuts arreu del territori, el 27 novembre al mercat setmanal de Ponts, el 30 novembre faran parada a Balaguer davant del Mercadona, el 2 de desembre a Bellcaire i el 4 de desembre a Menàrguens.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per