Bellcaire d’Urgell va ser l’escenari de la celebració de la 25a Nit de la Sardana

El passat dissabte 16 de novembre, Bellcaire d’Urgell va acollir la 25a Nit de la Sardana, una de les cites més importants del calendari d’activitats de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, que enguany arriba als seus 25 anys. La Nit de la Sardana reuneix a tots els sectors en una nit que pretén ser l’aparador de la dansa catalana a la demarcació de Lleida.
    L’acte va començar amb el Sardajove, un espai per als dansaires més joves on hi va participar el col·legi Bonavista de Bellcaire. El Sextet de Cobla, una formació musical composta per músics de diferents cobles, van fer un taller d’acostament als instruments de cobla i un conte musicat.
    Seguidament es va fer l’acte de lliurament dels premis i reconeixements del 45è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma.
    A l’inici del sopar es van lliurar els Premis Rotllana i Sardalleida. Després una Gimcana lliure, una ballada de sardanes i danses tradicionals i altres activitats, amb la música del Sextet de Cobla. Enguany el premi el va rebre Arnau Tordera, compositor, guitarrista i cantant del grup de música “Obeses”. Aquest premi s’atorga a persones o entitats vinculades o no directament al món sardanista però que, amb les seves activitats quotidianes, col·laboren a difondre i normalitzar la sardana, i alhora, contribueixen a projectar el món sardanista fora del seu àmbit d’actuació.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per