Balaguer se suma a l’11a edició del Gran Recapte d’Aliments els dies 22 i 23

    Els propers dies 22 i 23 de novembre arriba l’onzena edició del Gran Recapte d’Aliments. Una campanya, que consisteix en mobilitzar a la ciutadania per a que facin donació d’aliments bàsics en els punts de recollida participants, per tal de contribuir amb aliments als dèficits que pateixen les persones en situació de vulnerabilitat detectades pels serveis socials.
    La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. Els Bancs dels Aliments són organitzacions independents i sense ànim de lucre, que tenen com a objectius principals lluitar contra el malbaratament recuperant excedents alimentaris aptes pel consum humà i lluitar contra la pobresa, fent arribar els aliments recuperats, a persones en situació de precarietat alimentària del nostre entorn. Es demanen donacions fonamentalment de tres aliments bàsics de llarga durada: oli, conserves (peix i verdures) i llet.
    Els voluntaris són una part molt important, ja que a part de col·laborar en els dies de la recollida als establiments comercials adherits, també fan la posterior classificació dels aliments per poder repartir-los després.
    Es fa una crida a la gent per fer de voluntaris i també en fer una donació de productes alimentaris aquest dijous i divendres.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per