Algunes escoles de la Noguera van celebrar el 3r English Day a la comarca el passat octubre

Aquesta jornada és la tercera edició que es fa entre algunes escoles de la comarca de la Noguera

 

A finals d’octubre es va dur a terme el 3r English Day de La Noguera a la població d’Os de Balaguer. Van participar-hi 390 alumnes i 45 mestres, repartits un dia els de CM i un altre els de CS, de les ZERs El Jonc (Camarasa, Ràpita i Menàrguens), El Montsec (Gerb, Os de B., Avellanes, Tartareu i Àger), El Romaní (Cubells, Vilanova de M., Montgai i La Sentiu) i Serra Llarga (Castelló de F., Algerri i Ivars de N.), i les escoles Àlber (Albesa), Bonavista (Bellcaire), Alfred Potrony (Térmens) i Salvador Espriu (Vallfogona de B.).
    Aquest dia ple d’activitats, amb l’anglès com a llengua vehicular, va estar organitzat i coordinat pels mestres d’anglès d’aquestes escoles amb l’objectiu d’oferir al seu alumnat una manera diferent i engrescadora d’estar en contacte amb aquesta llengua estrangera, fora de les aules.
    Durant el matí dels dos dies, es va fer al local social una sessió de l’obra de teatre “Aladdin”, representada per actors nadius, de la companyia IPA Productions. El Consell Comarcal de La Noguera va subvencionar una part del cost de l’obra.
    Després de dinar tots junts a la zona esportiva, van iniciar-se els jocs de tarda: grups d’alumnes barrejats de diferents escoles van participar en la “Genial Genie’s Gymkhana” , amb l’eix temàtic de les aventures de l’Aladdin. Diversos Aladdins repartits en controls per tot Os de B. van obligar l’alumnat a passar unes proves de jocs, de vocabulari relacionat, d’històries...
    Aquesta jornada “in English” és la tercera que es duu a terme a nivell d’escoles rurals de la comarca, essent molt positiva, tant a nivell d’incrementar el contacte amb la llengua anglesa, com de germanor entre alumnes de la comarca i descoberta de diferents pobles (l’any passat es va celebrar a Montgai).

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per