Alemany presenta les noves caixes d’Art i Torró de col·lecció amb valor social

Les il·lustracions de les caixes d’enguany estan fetes per persones amb discapacitat que treballen a l’empresa

 

    Torrons i Mel Alemany va presentar a la Llotja de Lleida, les Caixes Regal Art i Torró de col·lecció amb valor social. Aquest any se’n presenten 4 models amb il·lustracions inspirades en les abelles elaborades per persones amb discapacitat de les quatre entitats lleidatanes que treballen per la marca: Ilersis Shalom, La Torxa, Fundació Aspros i l’Estel.
    Alemany ha promogut el concurs “Art Cru Alemany” en el marc del qual tots els artistes de cada entitat han presentat una obra. D’entre totes elles se n’ha escollit una de cada centre, que és la que s’ha estampat a la caixa d’art que aquest any com a novetat a banda de contenir torró també introdueix la mel.
    Els autors que han resultat guanyadors de les quatre il·lustracions són: Silvia Tribulietx (Ilersis Shalom), David Padilla (Fundació Aspros), Jèssica Vidal (L’Estel) i Josep Giralt (La Torxa), que van rebre el premi de mans del gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany.
    L’acte va consistir en un tast de torró i una actuació musical del cantautor balaguerí Joan Blau, que va dedicar als assistents la cançó ‘Ulls de mel i de torró’ del seu darrer disc, la Clau.
    L’acte s’emmarca en el projecte l’Univers Alemany que resumeix els valors de la marca: ‘Art, Cultura, Humanitat’ i que es tradueix en l’aposta per l’art per promocionar el propi territori, el Montsec amb una aposta per la cultura i la no robotització i la humanització dels processos de producció. De fet Alemany ocupa diàriament 60 persones de quatre centres especials de treball del Tercer Sector de les Terres de Lleida, que s’afegeixen a les 25 persones que treballen al seu obrador situat a la població d’Os de Balaguer.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per