Victòries seguides pel Balaguer Piera Ecoceràmica contra el Figueres i el Cidade Naron

El Balaguer Piera Ecoreàmica  segueix invicte amb sis victòries i cap derrota.
    El passat 20 d’octubre les balaguerines van rebre al Tennis Taula Tramuntana Figueres, el tercer equip en la classificació, al qui van vèncer per 4 a 2. En el primer partit Natalya Prosvirnina es va desfer de l’alemanya Linda Elisabeth Thompson per 3 a 0. En el segon Svetlana Bakhtina, amb problemes físics, es va enfrontar amb Jana Riera amb el mateix resultat de 3 a 0. En el tercer Anna Biscarri, també amb problemes físics, va cedir davant Maria Balanzo per 0 a 3. En el quart Prosvirnina es va imposar a Riera per 3 a 1. Biscarri va acabar cedint el punt més disputat davant Thompson per 2 a 3. I finalment Bakhtina, ja recuperada, va tornar a superar amb facilitat a Balanzo per 3 a 0, deixant el marcador final en 4 a 2 per a les balaguerines.
    Per altra banda a finals d’octubre es va imposar a l’equip gallec Cidane de Naron per 5 a 1. Natalya Prosvirnina va imposar-se a les seves rivals, la xilena Cristal Meneses i Caludia Maria Canay pel mateix resultat de 3 a 0. Per la seva banda Svetlana Bakhtina va fer el mateix doble resultat davant Claudia Maria Canay i Ma. Diandria Cobelo, mentre que Gemma Lladonosa es va estrenar en aquesta temporada amb una victòria davant Ma Diandria Cobel per 3 a 0 i va cedir l’únic punt balaguerí davant la xilena Cristal Meneses per 1 a 3, deixant 5 a 1 final per al Balaguer.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per