La Residència Sant Domènec celebra el 37è aniversari de la seva fundació

L’Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec va celebrar el passat diumenge 20 d’octubre, un any més, l’aniversari de la seva fundació (1982 – 2019). Enguany s’ha commemorat el 37è aniversari.
    Els actes que es van dur a terme per celebrar-lo, van ser una Missa solemne per als residents, socis i simpatitzants de la residència a l’església de St. Domènec, oficiada pel Rector de la Parròquia de Balaguer: Msn. Joan Pujol i acompanyada per la coral Veus canores del casal d’avis i un dinar de germanor. Després l’actuació del grup d’havaneres Veus de Ponent i un homenatge als residents de 80 anys i als nouvinguts de 80 o més, tot degustant una mica de coca i moscatell.
    Els actes van estar presidits pel Sr. Jaume Camarasa i Garcia (President de l’Associació), per  la Sra. Ester Guarné en representació de la Paeria de Balaguer i del Consell Comarcal de la Noguera i per la resta de membres de la Junta Directiva de l’Associació.
    Un any més, la jornada festiva ha estat un èxit, essent un punt de trobada, entre totes les persones vinculades la residència (residents, familiars de residents, socis i simpatitzants de la residència...), passant dels 300 assistents.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per