La Noguera participa en el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya

Representants del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera i personal tècnic dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera van participar al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya, el dia 25 d’octubre a Sant Fruitós de Bages, que va aplegar 400 persones entre delegats i delegades de la gent gran de tot Catalunya i personal tècnic dels consells comarcals.
    Amb el lema “Tenim veu, decidim”, en el congrés es van debatre i consensuar totes les aportacions i reivindicacions que s’han fet durant 48 trobades territorials precongressuals, celebrades entre abril i juny, i en les quals han participat més de mil persones, en les que s’han recollit les demandes del col·lectiu en diversos àmbits respecte de la gent gran, com la dependència, les pensions, l’envelliment actiu de la població, la mort digna, la solitud no volguda o el maltractament, entre d’altres.
    Finalment es van consensuar les conclusions i es va acordar un manifest conjunt que serviran per establir un marc de treball postcongressual, amb el qual administracions i agents cívics podran implementar les reivindicacions del col·lectiu per fer efectiu un envelliment actiu, saludable i digne.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per