La Fira d’alimentació i salut es reivindica un cop més en l’alimentació saludable

La Fira d’Alimentació i Salut, que s’ha celebrat els passat 26 i 27 d’octubre a Balaguer, està organitzada per l’associació Slow Food Terres de Lleida, ha reunit gairebé unes 2.000 persones d’arreu del territori català i espanyol i part de l’estranger que no s’han volgut perdre l’oportunitat d’escoltar ponents de reputat prestigi en l’àmbit de l’alimentació i la salut.
    El certamen ha donat veu a metges, psicòlegs i nutricionistes que han portat a debat diferents temes vinculats a l’alimentació conscient, les dietes depuratives o la medicina natural. Més enllà de les conferències, els visitants a la Fira també han pogut  gaudir de tallers, degustacions, i showcookings.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per