La Cursa del Sant Crist arriba a la XXXIX edició aquest dissabte dia 9

Una de les curses més veteranes de la província de Lleida que enguany arriba a la seva 39a edició

 

El dissabte 9 de novembre, festa del Sant Crist, es celebrarà la cursa del Sant Crist, que enguany arriba a la XXXIX edició.
    La cursa organitzada pel club Runner’s Balaguer amb col·laboració amb l’ajuntament, és una de les curses més veteranes de la demarcació de Lleida. Una cursa puntuable per la Lliga Ponent, amb el recorregut de 10 i 5 km.
    Enguany presenta dos canvis, un és la data, que es celebrarà el mateix dissabte de festa major (anteriorment es celebrava la setmana abans) i enlloc de fer-se diumenge al mati, enguany es farà dissabte tarda, per no coincidir amb les eleccions.
    Així doncs, el dissabte a partir de les 16.30 h es farà la sortida a la cursa de 10 i 5 km i la caminada (gratuïta i no competitiva) amb sortida a les 16.15 h, des del pavelló Molí de l’Esquerrà.
    Les inscripcions es poden fer des del web runners.cat o bé pel web d’Iter5. L’edat mínima per poder participar a la cursa de 5km serà pels qui tinguin ja fets els 12 anys, sempre apuntats juntament amb un tutor i autorització dels pares. Per poder participar a la cursa de 10K s’ha d’haver complert 16 anys, apuntar-se amb prèvia autorització de tutor o pares. Tots els participants de les curses rebran com a obsequi una samarreta tècnica i una bossa del corredor.
    L’entrega de dorsals, samarretes i bossa del corredor es farà el dia abans, el divendres 8 de novembre, de 18.00 a 20.00 hores, i el mateix dia de la cursa de 15.00 a 16.00 hores al pavelló Molí de l’Esquerrà.
    Hi haurà un premi especial de 100€ per a qui superi la millor marca de la prova, en mans d’Iván Espílez (Hinaco Monzón) amb 31.58.
    El recorregut serà per llocs emblemàtics de la ciutat, com el Sant Crist, la Plaça Mercadal, el nucli antic i l’Horta.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per