L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer prepara nova campanya

Des de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i gràcies a la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC), es realitzarà una campanya de prevenció de la Salut Cerebral: “Cuida el teu Cervell”. Es tracta d’una campanya adreçada a les persones majors de 45 anys i que no tinguin cap diagnòstic de problemes cognitius. Els interessats en participar-hi es poden adreçar a la seu de Balaguer, al c/ del Pont 57 o bé trucant als telèfons 973228988 o 625724702. Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu detectar possibles dificultats cognitives per fer una intervenció més primerenca i retardar el deteriorament. 

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per