Firauto tanca la 28a edició amb menys visitants però amb un bon nombre de ventes

    Firauto, la fira del vehicle d’ocasió de Balaguer, va tancar el passat diumenge dia 20, la 28ª edició amb un nombre de vendes similar respecte a l’any passat, a l’espera que els expositors puguin tancar més operacions els dies posteriors a la fira. Una fira que està totalment consolidada, ja que després de 28 anys, els expositors volen anar a Fira i sempre hi ha públic disposat a comprar vehicle de segona mà.
    Amb 22 expositors, que oferiren durant tot el cap de setmana més de 200 vehicles, tots d’una gran qualitat i amb totes les garanties. També els exposats al Mercat de la Ganga que, amb cotxes amb un preu no superior als 6.000 €, amb molt èxit.
    L’acte d’inauguració va anar a càrrec del Diputat i Vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, el paer en cap Jordi Ignasi Vidal i la resta d’autoritats locals i comarcals. La clausura presidida per la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Balaguer, Ester Guarné, a qui van acompanyar la regidora de Fires, Mari Pau Ortiga, la cap de l’àrea de Promoció de l’Impic, Antonieta Martínez, i altres autoritats locals i comarcals.
    Activitats paral·leles pels més petits i també pels joves van complementar la fira.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per