El concert a Santa Maria i el sopar del càncer amb un gran nombre de participants

    La junta Local de l’AECC Balaguer, va organitzar el passat 20 d’octubre un concert a l’església de Santa Maria amb el “Cor Lupulus Emsembla” de Manresa a les 12 h del migdia amb un vermut per a tots els assistents. L’església es va omplir i amb la venta de les entrades es va recaptar 2.000 euros que van íntegrament destinats a l’Associació. Un concert de caire benèfic i que a l’acabar es va fer un vermut popular pels assistents.
    A part també la junta local de l’Associació Contra el Càcer organitzava pel 26 d’octubre el tradicional sopar de tardor al Molí de l’Esquerrà, amb l’assistència de 300 comensals que van gaudir del sopar, l’actuació solidària del grup Vent de Ponent i d’un sorteig de regals.
    Una valoració molt positiva de la Junta que al mateix temps agraeix la col·laboració dels que han ajudat en aquestes activitats així com dels participants. Recordar també que el dia 6 d’octubre van fer la primera caminada conta el càncer.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per