El balaguerí Maria Acuña presentarà el seu llibre “Ovnis, Diccionario Ufológico”

El llibre de Mario és un laboriós manual en què es troben definicions, acrònims, terminologia utilitzada per ufòlegs

 

El proper dijous dia 21 de novembre, el balaguerí Mario Acuña presentarà el seu llibre “OVNIS. Diccionario Ufológico” a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la capital de la Noguera a partir de les 20.00 hores.
    La presentació anirà a càrrec de Joan Cal (director del diari Segre) i del escriptor Local Pere Esteve.
    Ha treballat professionalment en l’àmbit de la radiodifusió, DJ professional, premsa, audiovisuals, direcció cinematogràfica i televisiva. Les seves inquietuds pels fenòmens anòmals van portar a iniciar una sèrie de programes de contingut ufològic i de fenomenologia paranormal. Així mateix va participar activament en tres multitudinàries trobades esotèrics en la seva província. Va ser cofundador de OUT (Organització ufològica Terrestre) i organitzador del «Primer Congrés de Ufologia i Paraciències a La Noguera», Balaguer (Lleida), al febrer de 1994.
    El llibre de Mario Acuña és un laboriós manual en què es troben definicions, acrònims, terminologia utilitzada per ufòlegs i els personatges de més rellevància que, han contribuït a la divulgació d’aquesta temàtica. A més, s’introdueixen paraules que es vinculen amb altres estudis com l’astronàutica, aeronàutica, astroarqueología, astronomia, parapsicologia, argot militar i molt més que sorprendrà.
    Mario combina la seva feina actual de divulgació del fenomen OVNI amb el voluntariat en diferents organismes de la seva ciutat Balaguer. La curiositat pels OVNIs s’ha tornat a fer palès amb aquest treball que el lector té a les seves mans.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per