El Sisvial CB Balaguer aconsegueix dos victòries seguides en els darrers partits

Aquest dissabte el Sisvial CB Balaguer jugarà a casa contra el CB Solsona que és el 6è classificat

 

    El Sisvial CB Balaguer encaixa dos victòries en els dos últims partits jugats.
    El passat 19 d’octubre el Sisvial Balaguer va aconseguir va guanyar a la difícil pista de la UE Sant Cugat, un rival que perdrà pocs partits durant la temporada.
    Les coses van començar molt bé pels balaguerins, on una bona defensa i una molt bona circulació de pilota, juntament amb un gran encert de cara cistella, propiciava que aquests agafessin un important avantatge al marcador a la fi del 1r quart, 14-35. El segon quart ja va ser més igualat, però el Balaguer seguia empenyent arribant a la mitja part amb el resultat 29-51, més 22 punts d’avantatge.
    A la represa les coses van canviar, i una millor defensa dels locals i més encert de cara a cistella, posava entre les cordes un Balaguer que lluitava per mantenir l’avantatge al marcador, 53-66 a la fi del 3r quart.
    L’últim quart de partit, els locals van apretar molt en defensa i els Balaguerins anaven perdent l’avantatge aconseguit a la primera part, degut a alguns errors i precipitació en atac . Quan semblava que el Sant Cugat donaria la volta al marcador, els balaguerins no van deixar de lluitar i un últim atac a falta de 15 segons quan tan sols era d’un punt la diferència al marcador,  donava la victòria al Sisvial per 72 a 75.
    La següent setmana els balaguerins van descansar i ha estat aquest passat diumenge 3 de novembre que es va celebrar el derbi entre  el CB Alpicat i el Balaguer.
    El partit va estar marcat per les intenses defenses dels dos equips jugant-se a molts pocs punts així com ho reflexa el marcador, 7-8 a la fi del 1r quart, i 22-21 a la mitja part.
    Els dos equips estaven molt intensos en defensa, i erràtics en atac, amb molt nervis i precipitació, fet que afectava l’encert de cara a cistella.
    A la represa els balaguerins, van sortir amb una marxa més i un parcial de 4-12 obria escletxa al marcador, i s’arribava a la fi del 3r quart amb el resultat, 33-41. Eren els millors moments dels visitants.
    Però, com era d’esperar, els d’Alpicat, no donarien el partit per perdut, i gràcies a l’encert des de la línia de 6.25 aconseguien retallar la diferència i posar emoció al partit. A falta de 19 segons per acabar el partit el resultat era de 59-61, resultat que els balaguerins defensarien fins al final, fet que donava una victòria més pels balaguerins.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per