El Servei d’Atenció Sociocultural al poble gitano participa en una trobada de Catalunya

Aquest mes d’octubre el Servei d’Atenció Sociocultural al Poble Gitano dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, ha participat a la jornada “Mediació i Gestió de Conflictes: Reptes i Oportunitats” organitzada pel Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
    Prop d’una setantena de persones van participar en diferents taules d’experiències, bones pràctiques i escenaris d’innovació en mediació cívica i comunitària i de gestió de conflictes. En una d’aquestes taules el Servei d’Atenció Sociocultural al Poble Gitano dels Serveis Socials de la Noguera va presentar les diferents accions de sensibilització i d’empoderament de la comunitat gitana que està desenvolupant a la Noguera.
    En la clausura, es va fer el lliurament de diplomes de la 3a edició del curs d’especialització en Gestió Alternativa de Conflictes, Mediació Comunitària i Familiar aplicada al Poble Gitano, organitzat per la Universitat Rovira i Virgili i el  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per