El Consell Comarcal contracta set joves en el Programa de Garantia Juvenil

    El Consell Comarcal ha contractat 7 joves en pràctiques, durant 6 mesos a jornada completa. Els participants menors de 30 anys, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, estan inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (DONO) i amb títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o un títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per