El Club Escacs Balaguer ofereix diferents activitats durant els actes de la Festa Major

El dissabte dia 9, es disputarà el veterà Torneig Escacs Escolar Memorial Lluís Pijuan, que aquest any celebra la 32a edició; un torneig de partides ràpides on hi poden participar tots els escolars de Balaguer o que estudiïn a Balaguer, i els alumnes de la Escola d’Escacs del Club Escacs Balaguer, fins al 16 anys, estiguin federats o no.
    El torneig es disputarà al Casal Lapallavacara a partir de les 09.30h i fins a les 13.30h, i el club d’Escacs oferirà un esmorzar a tots els participants. Al finalitzar el torneig, el club d’Escacs Balaguer participarà en el lliurament del premi Encarnació Vila i Escoda, com a membre de la Fundació Estel i dins aquest mateix lliurament s’entregaran els premis d’escacs  del torneig “Memorial Pijuan”, a la sala d’actes de la Paeria de Balaguer a partir de les 13.30h.
    A partir de les 17 h el club organitza les ja tradicionals simultànies d’escacs al vestíbul de l’Ajuntament, on un màxim de 25 jugadors s’enfrontaran al Gran Mestre d’Escacs (GM) Jordi Magem, que actualment ocupa la 19a posició en el rànquing espanyol, és l’actual Director Tècnic de la Federació Catalana d’Escacs, és també FIDE Sènior trainer des de el 2010 (màxima categoria com a entrenador internacional), i va ser campió d’Espanya el 1990 i dos cops campió de Catalunya els anys 2008 i 2010.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per