El COU inaugura la primera exposició “d’astroart” amb l’obra de la pintora JuliaArt

El Centre d’Observació de l’Univers (COU), del Parc Astronòmic Montsec (PAM), ha inaugurat l’exposició «El Cosmos es va fer Art» de la pintora granollerina JuliaART (Julia Moreno), especialitzada en pintar el “cel profund nebuloses, galàxies i planetes”. JuliaART exposarà un total de 13 obres fins al pròxim 4 de gener de 2020 a la Sala Temporal del COU, substituint la conclosa exposició dedicada a la professora, astrònoma i matemàtica Assumpció Català que dóna nom a un dels telescopis del PAM.
    JuliaART va néixer a Badalona en 1966 i té el seu estudi a Granollers. És considerada com una pintora hiperrealista sobre llenç, emprant indistintament pintura acrílica, oli o tèxtil i amb predomini del color blau. També utilitza materials fosforescents per a donar profunditat als seus quadres en la foscor i ròtring blanc per a crear una atmosfera inigualable d’estrelles llunyanes mitjançant l’acumulació de centenars de punts.
    És la primera exposició pictòrica temporal. Amb aquesta mostra, el Parc Astronòmic Montsec (PAM) complementa la seva oferta cultural vinculada a l’astronomia juntament amb el Cicle de Música sota les Estrelles i el Festival d’Astronomia del Montsec.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per