Dos derrotes i una diferenciada victòria del Cudós Consultors CB Balaguer

Aquest cap de setmana visitaran la pista del BF Viladecans B que no posarà les coses gens fàcils a les balaguerines

 

En els tres últims partits jugats pel Cudós Consultors CB Balaguer, han estat dos derrotes per poca diferència i una derrota destacada per  l’avantatge de punts.
    Pel que fa a la quarta jornada de competició oficial les balaguerines rebien el CB Cornellà al Primer d’Octubre. Els primers compassos de partit, i fins la mitja part, van ser un intercanvi constant de punts, on la defensa local presentava massa errors per tal de poder marxar al marcador, al descans el marcador era favorable a les visitants per dos punts, va ser a la represa que el Cornellà pujaria les línies defensives, i va fer que el Balaguer tingués problemes per atacar, sovint descentrades, les locals encaixarien un parcial de 7-20 en els primers 12 minuts de la segona part, que complicaria molt les coses. A manca de sis minuts la reacció del Balaguer va arribar, i malgrat creure en la remuntada, les grana es van quedar a dos punts de poder capgirar el partit, quedant el marcador a 57-59.
    La setmana següent visitaven la pista del Reus Plom, un equip que ocupa la 3a posició de la taula i on les balaguerines van rebre una dura derrota, per no poder marcar el ritme del partit, amb greus problemes de rebot defensiu que permetrien a les reusenques tirar fins a 14 vegades més que les grana. D’altra banda, un joc ofensiu amb un ritme baix, no va permetre que en cap moment les de la Noguera es sentissin còmodes a pista. En un final a cara o creu, les locals van estar més encertades i van endur-se la victòria, amb un 50-46.
    Aquest últim cap de setmana el Cudós Consultors aconseguia una plàcida victòria de 106-29 per un Reus Deportiu amb moltes baixes. Des d’un bon inici les balaguerines van imposar un ritme superior a les del Baix Camp, que es van veure clarament superades per unes grana que necessitaven sumar després de tres derrotes consecutives i que d’aquesta manera aconseguien trencar la mala ratxa. Destacar el debut a Primera Catalana de les jugadores del planter, Rama i Ares, que van sortir a pista mostrant un gran nivell.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per