Derrota del CF Balaguer per 2-0 davant l’Angulària, recentment ascendit aquest any

    El Balaguer, que encara no coneixia la derrota es va veure sorprès per un Angulària que va quallar un del millors partits de la recent estrenada categoria.
    Les coses no podien començar millor, i als dos minuts i amb pilota controlada per l’Angulària, Jony la centra als dominis de Sylla,  que xutà a l’angle contrari del porter, per fer pujar l’ 1-0 pels locals.
    No cal dir que el Balaguer es sentia superior i confiava en les seves possibilitats; quedava tot el partit per davant, però els intents d’arribada a porteria, es quedaven tant sols en intents, ja que entre la línia mitja i defensa, no donaven gaire marge de maniobra. Quan un balaguerí es driblava un jugador, ja en tenia un altre damunt per impedir avançar. I així tot el partit. No els deixaven pensar, i això comporta un gran desgast físic, que van suportar durant tot l’encontre.
    Al minut 44, el Balaguer rebutja per dos cops, anant als peus de Jony, que de fort xut la creuà per l’escaire. Era el 2-0 i gol psicològic que no dona temps de reacció.
    Es preveia una segona part on el Balaguer  no va cedir en la pressió continuada encara que no podia crear ocasions de verdader perill.  La superioritat tècnica del Balaguer anava minvant per no tenir una mica més d’encert.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per