8a edició de la Cursa de la Dona el proper 24 de novembre a Balaguer

Una cursa pionera a nivell provincial i s’emmarca en la setmana contra la violència de gènere

 

Arriba la 8a edició de la Cursa de la Dona el proper diumenge 24 de novembre. Una cursa pionera a nivell provincial i que s’emmarca dins dels actes de la setmana contra la violència de gènere, i que s’ha convertit en l’activitat principal d’aquesta setmana reivindicativa.
    Dones, nenes, avies, mares i filles, i aquesta edició també homes, que podran participar acompanyant una dona; venceran els 5 km de recorregut urbà per asfalt i pels principals vials de Balaguer, amb la voluntat de compartir una gran diada i que es caracteritza per la magnitud de marge de participació, en qualsevol de les modalitats que es vulgui a peu, caminant, fent jogging, marxa o corrent.
    Les inscripcions es tancaran a les primeres 1.200 participants, que a més gaudiran d’una samarreta obsequi commemorativa i identificativa que hauran de dur el dia de la prova, a part del xip i el pirtrall. També i com en d’altres edicions, nombrar la participativa flashmob a càrrec de les dancers del Club Rítmica Balaguer, i una sessió d’stretching just al finalitzar la prova per recuperar sensacions i també la voluntat de crear un llaç gegant al mig de la plaça amb totes i tots els participants de la diada.
    A més a més es podrà gaudir de les nombroses activitats paral·leles per als infants i acompanyants a càrrec del comerç i entitats de Balaguer, que ompliran la plaça Mercadal com a complement especial d’una gran diada.
    La sortida es farà a les 11 h des de la Plaça Mercadal. El preu per inscripció és de 3 euros i es podran fer fins el dijous 21 de novembre, a les oficines de la regidoria d’esports, ubicades a la piscina coberta de dilluns a divendres (Horari: de 07 a 14 h i de 16.45 a 19.15 h), un cop fet el pagament es farà entrega de la samarreta per dur a la cursa.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per