Íker Castillo i Gerard Navas entre les millors 16 parelles del món en pàdel

    De l’11 al 19 d’octubre es va celebrar el Campionat Mundial de Pàdel per Menors a Castelló de la Plana. El jugador de Balaguer Íker Castillo i el seu company Gerard Navas van aconseguir arribar fins als 1/8 de final del quadre principal en categoria Under12 col·locant-se entre les 16 millors parelles del món. Una gran experiència per aquest joves que afrontaran la final de la temporada intentant aconseguir el número 1 del rànquing català.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per