Prop de 200 corredors es van aplegar a la 9a edició de la Milla de Balaguer

Enguany l’organització ha anat a càrrec del Pedala.cat, el Logisport i els Maratonians del Segre

 

El passat dissabte 12 d’octubre es va celebrar la 9a edició de la Milla de Balaguer, amb vora 200 participants. Enguany la prova estava organitzada per tres clubs esportius de la ciutat, com són el Pedala.cat, els Maratonians del Segre i el Logiesport i la col·laboració de la Paeria de Balaguer.
    Els guanyadors van ser Pol Fernández del Club Pedala.cat (amb un temps de 4:39) i en sènior femení Anna Rocamora del Sicoris Club (amb un temps de 5:53).
    La Milla que fins l’any passat estava organitzada pel Runners Balaguer, havia aconseguit la distinció de ser la segona millor Milla de l’estat, segons el portal Runedia. Es celebra a la zona alta del Passeig de l’Estació i compta amb la participació d’atletes des de categoria baby fins a veterans. Els recorreguts que es disputaven eren entre els 1.200 metres i els 300 metres els més petits, 100 metres els babys i 1.609 metres corrien de cadets fins a veterans.
    Destacar l’èxit de participació en categories infantils, així com també en el públic que va animar en tot moments als corredors i corredores.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per