Professionals de la Noguera es formen per millorar la gestió en conflictes

    L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera conjuntament amb el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, han organitzat la formació “Eines pràctiques per a la gestió i la prevenció de conflictes”, destinada a  professionals tant de l’àmbit públic com privat que intervenen amb les persones, de les àrees i els serveis com educació, serveis socials, joventut i espais joves, cossos de seguretat, immigració, cultura i justícia juvenil.
    Aquesta formació va començar el dia 7 d’octubre, i continuarà els dies 15, 23 i 31 d’octubre, amb un total 20 de hores presencials i 10 en línia. S’hi treballaran el concepte del conflicte i com fer-ne l’exploració bàsica; s’estudiarà què és una comunitat, quina n’és la composició i quina mirada fa del conflicte, i s’aprofundirà en l’exploració de les parts en conflicte, la comunicació i la trobada entre parts en conflicte. També s’analitzaran casos reals, el treball en xarxa dels professionals i les propostes d’intervenció en diferents conflictes.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per