Primera caminada contra el Càncer a Balaguer amb èxit de participació

Es va recaptar prop de 4.700 euros que aniran destinats a la investigació d’aquesta malaltia

 

L’Associació Contra el Càncer de la Noguera, va organitzar el passat diumenge dia 6, la primera Caminada contra el càncer a Balaguer. Amb la participació de 475 persones, amb les que es van recaptar vora 4.700 euros que aniran íntegrament en la investigació d’aquesta malaltia.
    La caminada de caràcter no competiu tenia un recorregut circular, amb sortida i arribada des de l’estàtua del Morter de Balaguer, ubicada a l’avinguda dels Països Catalans. La sortida es va iniciar al ritme de la batucada de l’Escola de Música, que va acompanyar els primers metres als participants.
    El recorregut de 10 km els va portar fins al monestir de les Franqueses.
    Una cita esportiva amb finalitats benèfiques que degut a l’èxit de participació s’espera poder repetir cada any i que es va a dur a terme gràcies a la col·laboració d’institucions, empreses i dels membres voluntaris del CPAM (Centre de promoció d’activitats de muntanya de Balaguer). Un agraïment especial des de l’organització cap a tots ells i sobretot també a tots els caminadors i caminadores, esperant que aquesta cita es pugui establir al calendari a la ciutat de Balaguer.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per