Presentació de l’OliMel novetat de Torrons Alemany i OliCastelló

Ambdues empreses familiars de la Noguera han estat premiades internacionalment en diferents premis

 

L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha presentat a la Fira del Torró d’Agramunt del passat cap de setmana del 12 i 13 d’octubre un nou producte, amb el nom ‘OliMel’, que ha elaborat conjuntament amb l’empresa també familiar de Castelló de Farfanya, OliCastelló de Gabriel Alsina. Els laboratoris de I+D+I d’ambdues empreses, amb productes premiats internacionalment, han sumat esforços per fer possible la recuperació d’un berenar tradicional, el pa amb mantega i sucre, que substitueix el sucre per la mel, el dolç natural. Ambdues firmes es posicionen d’aquesta manera a favor del moviment ‘Realfooding’, que reivindica l’origen natural dels aliments evitant els processats. Substitueix el greix de la mantega pel de l’oli d’oliva i els carbohidrats del sucre pels de la mel. D’altra banda, l’OliMel amb cacau rememora un berenar tant típic com el pa amb oli i xocolata.
    L’OliMel pot trobar-se amb diverses presentacions: com a untable amb tres versions, una amb oli d’oliva i mel i l’altra amb oli d’oliva, mel i cacau i una tercera amb gingebre; com a vinagreta amb oli d’oliva, vinagre de vi i comí i com a xarop amb oli, mel i suc de llimona, com a recuperació d’un antic remei casolà.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per