Pol Fernández i Rosamari Carulla primers en la Cursa del Dúgol d’Algerri

El Club Esportiu los Gessers d’Algerri ha organitzat la cursa amb el suport de l’Ajuntament, aquest diumenge 13 d’octubre. Els participants podien escollir entre 10 i 5 kilòmetres, que es podien fer tant en la modalitat de cursa com en la de caminada. També s’han celebrat curses infantils. Com a novetat d’enguany, s’ha dissenyat un recorregut diferent a les anteriors edicions, recorrent el Secans de la Noguera, amb sortida en direcció a Castelló de Farfanya, en un perfil exigent amb pujades i baixades. La major part del trajecte ha estat sobre terra i ha recorregut espais naturals de gran interès.
    A la distància llarga, en la categoria masculina el millor ha estat Pol Fernández (Hinaco Monzón) amb una marca de 36.43, seguit de Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners) i de Ramon Bosch (CA Borges). En dones, triomf de Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu), vigent campiona de la Lliga Ponent, amb un registre de 42.41. L’han acompanyat al podi Núria Noguera (Club Triatló Prosan) i de Nuria Sus (AE Ekke).
    Pel que fa als 5 km, Sergi Nunes (Runners Balaguer), seguit de dos representants dels Xafatolls: Sergi Pascual i de Genís Alías. En el capítol femení, Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners), seguida de Laura Pallejà (Esports Truga) i de Natàlia Bernat (Runners Balaguer).

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per