Noguerament Bo promociona a Fira Sant Miquel productes de la Noguera

El passat dissabte 28 de setembre el distintiu agroalimentari Noguerament Bo va participar a la Fira de Sant Miquel a l’escenari gastronòmic de la Diputació de Lleida, amb l’objectiu de donar a conèixer el projecte i els productors adherits.
    Recordem que Noguerament Bo és el distintiu dels productes agroalimentaris produïts i transformats a la Noguera d’acord amb el seu propi reglament, que permet al consumidor identificar-los i associar-los a les garanties de qualitat dels productes de proximitat.
    La participació va tenir la presència d’alguns dels productors adherits al distintiu Noguerament Bo: Gemma Arnillas de Pla Oví, Llum Ariño de Cal Blasiet, Montse Mangues de FructumCAT, Marc Farràs d’Alimentació Farràs i Marta Rialp de Pàmies Vitae es van explicar la part del reglament que els afecta i van presentar els seus productes.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per