Lluís Vilarasau nou president de Creu Roja La Noguera agafant relleu a Pepita Sotelo

    A principis del mes d’octubre es va presentar el nou Comitè Comarcal després del període d’eleccions durant aquest primer semestre d’any. Lluís Vilarasau agafa el relleu de Pepita Sotelo que ha liderat la presidència els últims vuit anys.
    Es va presentar el nou equip directiu, així com els representants de l’equip tècnic. a part, el nou president també va destacar la importància del voluntariat –actualment més d’un centenar a la comarca- per una entitat com Creu Roja en la qual en son la base, i també va agraïr l’aportació que fan els socis i sòcies de l’entitat.
    Seguidament, la Coordinadora tècnica, Carolina Blàvia va presentar les dades de la memòria 2018 destacant les més de 2.000 persones ateses en els diversos àmbits i les més de 17.000 intervencions que van des de la infància i la joventut fins a les persones grans. També va destacat la importància de la tasca en l’àmbit de la lluita contra la pobresa, els projectes per la inclusió social i l’ocupació.
    Finalment en Lluís Vilarasau va exposar les línies principals de la Creu Roja per als propers 4 anys. Tant les línies generals que l’entitat desenvoluparà els propers 4 anys com les pròpies de la CR La Noguera: Respondre a les evolucions de les situacions de vulnerabilitat de la societat. Ficar a les Persones al centre de la seva intervenció. Mobilitzar la Societat a favor de la Vulnerabilitat. Augmentar capacitats per una intervenció eficaç. I com objectius principals en l’àmbit de l’oficina de la Noguera: Incrementar la base social i augmentar el nombre de Voluntaris i voluntàries.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per