Les Festes del Sant Crist amb moltes activitats per a totes les edats

El concert Jove de Festa Major es farà el 2 de novembre amb l’actuació de Love of Lesbian, a partir de les 23.30h

 

Les festes del Sant Crist es celebraran els propers dies 8, 9 dia de la festa del Sant Crist, patró de la ciutat i 10 de novembre.
    La festa gran de la ciutat que començarà el divendres dia 8 amb la tradicional ofrena floral al Sant Crist per part dels escolars de la ciutat, amb dues novetats importants: una serà el canvi del punt de sortida ja que el mercat del dissabte es traslladarà al divendres i els nens i nenes sortiran des de la plaça del Museu en compte de la del Mercadal.
L’altra novetat serà que l’ofrena de la Gent Gran també tindrà lloc al matí, arran de migdia, en compte de la tarda per aconseguir fer més gran l’ofrena.
    Dissabte festa del Sant Crist, es farà la missa del patró amb les autoritats, els gegants, sardanes i ball vermut swing. A les 8 del vespre i al Teatre Municipal gaudirem d’un gran espectacle familiar a càrrec del conegut Mag Lari, adreçat a tots els públics.
    El diumenge al matí tindrà lloc una gran cercavila per diferents carrers de la ciutat amb sortida des de la plaça del Mercadal i arribada a la plaça del Museu a càrrec dels Gegants i Capgrossos amb la Colla Gegantera i Graellera que els faran ballar i gaudir als més petits. Per la tarda al teatre també, l’espectacle infantil Ballant damunt la lluna a càrrec de ThePenguins. Acabarem la festa amb un gran castell de focs, un piromusical amb diferents peces musicals, alguna d’elles també infantil.
    Recordar també que durant els tres dies es podrà gaudir de les tradicionals Firetes que un any més estaran instal·lades al darrera del pavelló Inpacsa.
    En quant als balls de Festa Major, pensats per una altra franja d’edat, enguany vestiran el Pavelló, el Quartet Alea amb el Ball de la Gent Gran previst per al divendres per la tarda, l’Orquestra Metropol amb un sensacional concert i ball de tarda llarg, i tancarà les festes la Internacional Orquestra Maravella, que també ens delectarà amb un sensacional concert i ball llarg fi de festa. I durant el matí posarà el so al Concurs de Colles Sardanistes que arriba a la 58a edició.
    Pel que fa a la festa jove, divendres l’actuació de Rehenes, Doctor Prats, La Tropical i Dj. Luka Caro. Dissabte la nit We Love 80-90’s & 2000, La Orquestra Mondragón, Autoput i Dj. Ramos.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per