La Fira d’Alimentació i Salut torna a Balaguer els dies 26 i 27 d’octubre

Enguany la fira estrenarà un espai dedicat als infants així com més d’una quarantena d’activitats

 

La Fira d’Alimentació i Salut torna a Balaguer el pròxim 26 i 27 d’octubre centrant la seva atenció en la nutrició saludable i sostenible en la seva 12a edició. Més de 40 activitats i conferències ompliran el pavelló d’Inpacsa que, per primera vegada, comptarà també amb una sèrie d’activitats centrades en educar els més petits de la casa  en alimentació saludable.
    Al llarg del cap de setmana ponents de reputat prestigi compartiran els seus coneixements i experiència amb els assistents. Metges psicòlegs i nutricionistes copen el gruix del cartell amb conferències sobre alimentació conscient, dietes depuratives o la medicina natural. Destaca especialment la conferència del dietista Gabor Smit sobre alimentació rebel, aplicant criteris de salut i transformació social. També la conferència del doctor Patrick Quantem, ex-metge belga i investigador de la salut que reflexionarà sobre el paper de la ciència en la salut i la medicina.
    La fira també obre un espai a reflexionar sobre les polítiques agràries vinculades a la nostra alimentació. Així doncs especialistes com Javier Guzmán, de Justicia Alimentària, parlaran de la carn que fa emmalaltir i contamina el planeta, el biòleg Evarist March compartirà els coneixement sobre les herbes silvestres en el nostre temps i la doctora i enginyera agrònoma Marisol Garrido donarà a conèixer l’agricultura biodinàmica del futur.
    D’altra banda la fira comptarà també amb activitats de caire més pràctic com degustacions, o cates de vi i cervesa. A més, la xef Cristina Manyer realitzarà un taller de dolços sans i deliciosos sense sucres i el cuiner i escriptor Javier Medvedovsky farà un taller de pastisseria vegana.
    Enguany i com a novetat el certamen comptarà amb un espai dedicat als més menuts a través de l’Espai Kids  on podran gaudir de l’alimentació saludables a través dels tallers de cuina i altres activitats de lleure. També hi haurà tallers per aprendre a fer sabó, un altre per fer pomades i una hora del conte en anglès, a part com sempre del Mercat de la Terra.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per