La Comarkalada va recordar sèries de TV preferides del jovent de la comarca

    La  XIV edició de la Comarkalada, celebrada el passat dissabte 5 d’octubre a la Sentiu de Sió, es va convertir en un gran plató al carrer amb centenars de joves de la Noguera amb disfresses de personatges de sèries de TV. La iniciativa formava part de la Fira Jove de la Comarkalada, en què cada associació de joves participant exerceix les tasques d’ambaixadora del seu poble i s’ha de fer càrrec del muntatge d’un estand, aquest any sota la temàtica “La meva sèrie preferida”. Les activitats estaven organitzades conjuntament per l’Associació Jovent La Sentiu, l’Ajuntament de la localitat i l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, responen a la intenció de potenciar l’equilibri territorial, la cohesió social i la relació entre el jovent de tots els pobles de la comarca.
    La XIV Trobada Jove de la Noguera va reunir 13 associacions de joves de diferents municipis  noguerencs. El primer premi de la Fira Jove per a l’estand guanyador, consistent en un xec en metàl·lic de 300 euros, se’l va endur l’Associació de Joves de les Avellanes, que va escenificar la sèrie “Peaky Blinders”.
    Un dels moments més esperats de la jornada va ser el relleu de la Comarkalada. El municipi que l’any que ve es convertirà en la seu de la XV Comarkalada serà Térmens.  
    La jornada va arrencar al matí amb un fòrum dirigit a alcaldes/esses i regidors/es de la comarca, amb l’assistència d’una trentena de representants polítics locals. Posteriorment es va inaugurar la Comarkalada, a càrrec del president del Consell Comarcal, Miquel Plensa; la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, i l’alcalde de la Sentiu de Sió, Josep Torres.
    Un altre dels moments destacats va ser el concert de nit, amb un èxit rotund de públic, amb les actuacions de Band The Cool, Rocktambuls, DJ Marsal Ventura i DJ Gnix. El programa d’actes es va allargar durant tot el dia i també va incloure un dinar popular, amb l’assistència d’uns 300 comensals, espectacles de carrer, una gimcana jove, concursos o una exhibició de quads, entre d’altres.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per