L’olímpic Albert Hermoso campió del Concurs de Salt de Tàrrega lliga Terres de Ponent

Aquest era l’últim concurs de la Lliga de les Terres de Lleida abans de la gran final del 10 de novembre

 

Una cinquantena de genets i amazones van prendre part aquest diumenge 13 d’octubre del sisè concurs puntuable per la lliga de Salt d’Obstacles de les Terres de Ponent 2019 a les instal·lacions del Club Escola Hípica Tàrrega.
En el concurs es van disputar proves des de 0,40 fins a 1,20m i en total hi van haver una seixantena de sortides a pista.
    Pel que fa a la competició, en la prova gran de 1,20m es va fer amb la victòria Albert Hermoso i Grytzen Z amb un recorregut sense falta i un temps de 78,31 segons. Núria Lladonosa va ser segona amb Icaro LB, seguida per Antoni Martí amb Udor Lover.
    Pel que fa a la prova de 1,10m, la guanyadora va ser Íngrid Farnell amb Nana amb un recorregut sense penalització i un temps de 94,87 segons.
    En la prova d’1m Albert Hermoso amb Keen About Wonderland Z va ser primer amb un recorregut sense falta i un temps de 88,9 segons.
    A 0,90m Isaac Morera amb Creemully Melody es va fer amb la primera posició sense cap falta i amb un temps de 60,1.
    En la prova de 0,80m la guanyadora va ser Noa Moya amb Kiara. En la prova de 0,60m hi va haver 5 participants que van fer el recorregut sense falta i per tant van quedar primers ex aequo, en tractar-se d’una prova sense cronòmetre.
En la prova de 0,40m Julià Girós va ser l’únic participant i guanyador amb Rosseta.
    Aquest concurs és l’últim de la Lliga de les Terres de Lleida, abans de la gran final que tindrà lloc també a Tàrrega el proper 10 de novembre. La lliga està organitzada per l’Associació Esportiva Eqüestre de Lleida (AEELL) amb la participació dels clubs hípics de la zona que acullen els diferents concursos, i sota el paraigües de la Federació Catalana d’Hípica.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per