L’Obra Social “La Caixa” i el Consell Comarcal renoven la seva col·laboració

El Consell Comarcal de la Noguera i l’Obra Social “la Caixa” han signat un any més el conveni de col·laboració per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social que el Consell Comarcal porta a terme a la Noguera en el desenvolupament de les competències que té atribuïdes en matèria de Serveis Socials.
    D’acord amb el conveni, l’entitat financera aportarà 15.000 euros al Projecte Àgape, aliments solidaris de la Noguera, per al manteniment del local i la compra d’aliments l’any 2019. Al Programa d’atenció a dones víctimes de violència de gènere i els seus fills/es. També a la Trobada de la Gent Gran de la Noguera, per desenvolupar tallers i/o activitats per aquest col·lectiu.
    Amb la signatura d’aquest conveni l’Obra Social “la Caixa” dona compliment a l’objectiu de realitzar obres benèfiques i socials, pròpies o en col·laboració amb institucions.

 

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per