El sènior femení del Cudós Consultors CB Balaguer encaixa una derrota i una victòria

El sènior femení Cudós Consultors CB Balaguer, debutava al pavelló Primer d’Octubre el passat dia 5, amb un rival que s’estrenava aquesta temporada en un partit oficial, el Vedruna Carme Sabadell, que acabaria amb un 84-43.
    Les balaguerines van sortir al terreny de joc preparades per encarar un partit amb la màxima intensitat. Les locals van estar, d’inici, intenses en atac però toves en defensa, anotarien amb facilitat però també es deixaven perseguir per un Vedruna Sabadell que no es rendia. No va ser fins al final del primer quart que el Balaguer va agafar la primera renda i marxaria de 7 punts en el marcador, motivat per una millor estructura defensiva. A partir d’aquí, les grana es mostrarien superiors en tots els aspectes del joc, i exhibint un joc espectacular i dinàmic en atac, juntament amb una defensa sòlida anirien eixamplant la diferència fins a la màxima final de 41 punts, amb el 84-43 al marcador final.
    Aquest passat dissabte 13 d’octubre, les balaguerines jugaven a la pista del CN Terrassa, un dels equips més en forma de la categoria i que encara no coneix la derrota.
    El Balaguer va plantejar un partit seriós, amb una defensa que mirava d’eliminar els seus punts forts, la bona circulació de pilota i l’encert exterior. L’inici va ser un intercanvi constant de cistelles, el Balaguer, amb atac elaborats aconseguia anotar amb molta dificultat, mentre que el CN Terrassa veia com l’encert exterior les mantenia al partit. El marcador anava a favor de les balaguerines, fins que l’expulsió per una antiesportiva i una tècnica, d’Anabel Ticó faria capgirar la tònica del partit.
    Les visitants, malgrat donar tot el que tenien, notaven l’absència d’aquesta jugadora, i el Terrassa tornaria a entrar al partit, amb un final ajustat a cara o creu, les del Vallés més encertades i s’eduïren una lluitada victòria (58-53).

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per