El nedador Lluís Pijuan del CEN Balaguer guanya a la Radikal Ocean52

Una prova en aigües obertes de referència a Espanya que ha comptat amb més de 1.400 participants

 

    En Lluís Pijuan del Club Esportiu Natació Balaguer guanya l’onzena edició de la Radikal Ocean52, en la categoria màster 40, la competició en aigües obertes de referència a Espanya, ha comptat amb més de 1.400 participants, entre nedadors populars, amants de les aigües obertes, i esportistes d’alt nivell. Una competició que ofereix als participants a part de la participació en les proves (segons categories),  xarrades i sessions tècniques relacionades amb la natació amb aigües obertes i l’activitat física. Així com també activitats pensades també per als familiars i acompanyants més petits.
    La competició, celebrada aquest cap de setmana, entre dissabte i diumenge, transcorria entre Calella de Palafrugell i Llafranc (Costa Brava), amb travessies de 7.0, 3.5 i 1.5, Radical Kids i Radical Relays (4x800) – des de Calella de Palafrugell fins les Illes Formigues i, d’allà, fins a Llafranc.
    En Lluís ha quedat en el lloc 21è en la general absoluta sent el primer màster 40, amb un temps de 1 hora, 29 minuts i 58 dècimes, fent el recorregut de 7 km en mar obert.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per